Elinstallationer i Karlskrona

Elfirman Sydost AB

Vi hjälper dig med elinstallationer i Karlskrona

Till oss på Elfirman Sydost AB kan du vända dig till om du vill få hjälp med elinstallationer i Karlskrona, Emmaboda eller Ronneby med omnejd. Vi som driver företaget heter Mattias Ivarsson, Niclas Pettersson och Otto Maxon och har tillsammans alla utbildningar och nödvändiga behörigheter som krävs för att kunna utföra trygga och säkra elinstallationer med resultat i system som fungerar problemfritt.

Kunniga elektriker

Samtliga av våra elektriker har de kunskaperna som förväntas och efterfrågas vid installation av olika system. Vi är ett nystartat företag men tillsammans har våra elektriker 26 års erfarenhet av branschen och god erfarenhet kring att utföra elinstallationer för såväl butiker, lantbruk och företag samt för privatpersoner.

Kostnadseffektiva lösningar

Vi strävar alltid efter att erbjuda alla våra kunder kvalitativa och effektiva lösningar som är helt och hållet anpassade efter deras egna hem och arbetsplatser. När du anlitar oss kan du alltid känna dig trygg med professionella elinstallationer som ger ett säkert och felfritt resultat av det installerade systemet och dessutom att det erbjuds till ett mycket förmånligt pris.

Vill du veta mer?

Låter det intressant? Tror du att våra elektriker är rätt för dig? Kontakta oss så berättar vi mer! Du når oss via telefon, mejl samt kontaktformuläret högst upp på sidan. Du kan även läsa mer om oss på vår hemsida som du når via den blå länken till höger.

Vi ser fram emot att höra från dig – välkommen till Elfirman Sydost AB!